Befizetés 

NORMÁL OPCIÓ esetén rajzelemzési alaptanfolyamra (76.609 Ft)

A legnagyobb nevektől tanulsz. Garantáltan megtanulsz rajzokat elemezni. Sikeres vizsga esetén akkreditált oklevelet kapsz.

1

Töltsd ki az alábbi űrlapot.

2

Fizesd ki bankkártyával a részvételi díjat (76.609 Ft)

3

Azonnal biztosítjuk helyed és 15 percen belül visszaigazoló e-mailt küldünk.

Csak bankkártyával lehet fizetni?

Mennyire biztonságos a bankkártyás fizetés?

Kapok ÁFÁ-s számlát a befizetésről?

Farajz teszt

BIZTONSÁGOS BANKKÁRTYÁS FIZETÉS

Bankkártya-adataidat nem ismerjük és nem tároljuk. Adataid szupertitkosított formában (Level 1 PCI DSS Compliant Service), kódoltan továbbítódnak a bankhoz. Az internetes kártyás fizetés ma már olyan biztonságos, mint amikor boltban vásárolsz.

Credit cards

A LEGNAGYOBB CÉGEK IS EZT HASZNÁLJÁK

A fizetésért a szuperbiztonságos Braintree (PayPal) felel, amely a VISA és a MasterCard hivatalos partnere. A Braintree-t használják a legnagyobb, milliárdos forgalmú cégek is, mint az Uber, az AirBNB vagy a Pinterest.

Credit cards

KÉRDÉSED VAN? ÖRÖMMEL SEGÍTÜNK!

Ha felmerült benned bármilyen kérdés, akkor nyugodtan telefonálj ügyfélszolgálatunknak vagy írj e-mailt az ugyfelszolgalat@rajzelemzes.hu e-mail címre és a lehető leghamarabb segítünk neked:

SEGÍTSÉG BANKKÁRTYÁS FIZETÉSHEZ

A bankkártyaszám 12-19 db számjegyből áll. A lejáratot általában a "Valid thru 01/17" felirat tünteti fel. A lejáratból az első két szám a hónap, a második kettő az év. A megrendelő űrlapon az évet 4 számjegyű formátumban kell beírni (például: 2017).

Credit cards

A CVV kód a hátlapon olvasható. Csak 3 számjegyből állhat. Általában egy fehér kis téglalapon belül találod.

Credit cards

Bruttó végösszeg: Ha NEM kéred a szoftvert, akkor a befizetendő összeg bruttó 76.609 Ft. Ez tartalmazza a tanfolyami részvételi díjat és vizsgadíjat. Ha kéred a szoftvert +16.700 Ft-ért, akkor ÖSSZESEN 93.309 Ft-ot fogsz fizetni.